Vi holder sommerferie fra torsdag d.11/7-2024 til søndag d.28/7-2024 - dette gælder for værkstedet og salgsafdelingen. Der vil være mulighed for åben efter aftale - kontakt Hans på 22335721 - Vi ønsker jer alle en go sommer!☀️🙂
HJ Biler / Om os

Om os

Hans Jensen startede i 1983 firmaet Åsted Autoværksted i Åsted i Salling.

I 2000 byggede Hans Jensen nyt værksted /udstilling på Elskjærbakken 8 i Skive. Firmaet ændrede herefter naturligt navnet til H.J. Biler Skive.

Der er i alt 5 ansatte fordelt på salg, marketing, klargøring, værksted og bogholderi.

Hos H.J. Biler Skive bestræber vi os på at kunne skaffe hvilken som helst type bil, lige fra store familiebiler, mellemklassebiler, til biler som kræver en kærlig mekanikerhånd.

Skulle der være brug for en kærlig hånd på bilen, så har vi heldigvis de helt rigtige mennesker til det. Vores mekanikere bliver løbende uddannet i nyeste metoder og systemer, du kan derfor være sikker på en service i topklasse. Dette gælder naturligvis både de biler du kan købe hos H. J. Biler men selvfølgelig også hvis din gamle bil skulle have brug for en reparation.

Alle vores Reservedele er købt hos FTZ

FTZ samarbejder med mange af de leverandører, der også leverer direkte til bilfabrikkerne, og derfor importeres en stor del af programmet uden yderligere fordyrende led.

Der ydes en garanti på 3 år på reservedele. Garantien omfatter den eller de reservedele, der er fejlbehæftet. Garantien gælder i 3 år fra FTZ’s fakturadato, og garantien omfatter kun fejl og defekter, der er konstateret og anmeldt i garantiperioden. Garantien dækker ikke naturlig/almindelig slitage og ælde samt forbrugsvarer og værktøj.

Når du handler bil hos os, er du garanteret en professionel behandling og et godt humør, derfor følger vi vores kunder fra de træder ind i vores forretning til de går igen. Og helst med en smil på læben og følelsen af at vi har hørt, forstået og dækket det behov kunden har haft da de kom ind til os.

Få en god oplevelse af at købe brugt bil hos H.J. Biler Skive

Hos H.J. Biler Skive finder du et stort udvalg i nyere brugte biler. Klik ind på vores lister og find lige netop den bil der passer dig.

  • Vi køber nyere brugte biler i ren handel.
  • Vi formidler billån
  • Eget Auto Mester værksted, mekanisk- og pladeværksted.
  • Alle former for skader/Forsikringsskader udbedres.
  • Vi er Mercasol undervogns center


Vi glæder os til at byde dig velkommen hos H.J. Biler Skive!

Nyhed

Peugeot 308

BlueHDi 120 Style
Peugeot 308 BlueHDi 120 Style