HJ Biler / Værksted / Mercasol Undervogns Center

Mercasol Undervogns Center

Lige fra bilen er ny, er det vigtigt at være forudseende med undervognsbehandlingen. Undervognen er meget udsat, og hvis overfladen bliver skadet ruster det hurtigt. Stenslag, sne og slud samt det danske fugtige vejr, er noget af det der kan ødelægge belægningen på undervognen.

Hvis der går hul på overfladen ruster bilen, så derfor bør bilen undervognsbehandles med passende intervaller ca. hver andet år. Også nye biler bør undervognsbehandles, da de fra fabrikken ikke er behandlet nok til det Danske klima.
Behandlingen sikrer, at bilen holder længere, og giver en bedre brugtbil pris.

Undervognsbehandlingen skal både forebygge rustangreb, men også lukke allerede opståede huller i undervognens belægning. Undervognsbehandlingen skal være udført korrekt, og omfatter ikke kun undervognen, men også inder skærme, paneler og andre udsatte steder.

MERCASOL fremstilles af den svenske industrigruppe AUSON AB i Göteborg og anvendes primært i bilindustrien, maskinindustrien og i offshore-industrien.

Mere end 50% af produktionen bliver eksporteret til en lang række lande verden over, og sælges der af enten AUSON AB selv eller af specielt udvalge distributører. Blandt disse udvalgte distributører er det danske selskab NITRAM OIL A/S.

Vi har arbejdet med undervognsbehandling siden 1983, der arbejder seriøst og professionelt for at sikre et særdeles højt kvalitetsniveau.

Nyhed

Peugeot 308

BlueHDi 120 Style SW
Peugeot 308 BlueHDi 120 Style SW